Kontakta oss

Har du frågor eller kommentarer? Då hjälper vi dig gärna.

Välkommen till Colgate Palmolive's kontakta oss sida. Innan du sänder din fråga eller kommentar ber vi dig överväga följande.

Har du drabbats av en medicinsk nödsituation, kontakta din läkare eller närmaste akutmottagning.

Rapporterar du en negativ reaktion på en av våra produkter? Var vänlig kontakta oss på: 020 66 22 00 vardagar mellan 9:00 - 17:00.

*Indikerar obligatoriskt fält.

Varför ber vi om denna information?

Vi använder oss av din åldersgrupp för analyser och statistiska ändamål. Vi är även skyldiga att be om denna information i den händelse du har fått en oväntad reaktion på en av våra produkter.

Varför ber vi om denna information?

Vi använder oss av din information för analyser och statistiska ändamål. Vi är även skyldiga att be om denna information i den händelse du har fått en oväntad reaktion på en av våra produkter.
Ange ett giltigt e-postmeddelande

Varför ber vi om denna information?

Vart finner man EAN-koden? Den finner man under streckkoden som scannas i butiker. Notera att vissa produkter tex tandborstar inte har EAN-koden på produkten utan på förpackningen. Vi ber därför om ett så komplett namn på produkten som är möjligt för att kunna ge dig snabbast möjliga service. Varför behöver vi EAN-koden? Vi behöver den informationen för att säkerställa att vi hjälper dig med den produkt som du skriver om. Det är inte erforderlig information men den påskyndar vårt svar till dig om den erhålls.
Fyll i de felaktiga formulärfälten

Kontaktinformation:

Telefon 020 66 22 00 vardagar 09:00 - 17:00.

Colgate Palmolive AB
Svärdvägen 23
182 33 Danderyd

Hittar du inte det du söker?

Ring oss 020 66 22 00 vardagar mellan 08:30 - 11:30. Det bästa alternativet om du behöver ett snabbt svar eller vill rapportera ett problem till oss snarast Inte i Sverige? Se lista med länder