Kontakta oss

Välkommen till Colgate Palmolive's kontakta oss sida. Innan du sänder din fråga eller kommentar ber vi dig överväga följande.

Har du drabbats av en medicinsk nödsituation, kontakta din läkare eller närmaste akutmottagning.

Rapporterar du en negativ reaktion på en av våra produkter? Var vänlig kontakta oss på 020-66 22 00 vardagar mellan 8:30 - 11:30.

*Indikerar obligatoriskt fält.

Varför ber vi om denna information?

Vi använder oss av din åldersgrupp för analyser och statistiska ändamål. Vi är även skyldiga att be om denna information i den händelse du har fått en oväntad reaktion på en av våra produkter.

Varför ber vi om denna information?

Vi använder oss av din information för analyser och statistiska ändamål. Vi är även skyldiga att be om denna information i den händelse du har fått en oväntad reaktion på en av våra produkter.

Varför ber vi om denna information?

Vart finner man EAN-koden? Den finner man under streckkoden som scannas i butiker. Notera att vissa produkter tex tandborstar inte har EAN-koden på produkten utan på förpackningen. Vi ber därför om ett så komplett namn på produkten som är möjligt för att kunna ge dig snabbast möjliga service. Varför behöver vi EAN-koden? Vi behöver den informationen för att säkerställa att vi hjälper dig med den produkt som du skriver om. Det är inte erforderlig information men den påskyndar vårt svar till dig om den erhålls.
Fill in the missing or incorrect form fields

Hittar du inte det du söker?

Ring oss 1-800-468-6502 (endast USA) 9.00–17.30 (Eastern Time). Det bästa alternativet om du behöver ett snabbt svar eller vill rapportera ett problem till oss snarast

Inte i USA?  Se lista med länder